اسم بیماری نادر کیمیا علیزاده + بیماری سندرم گیلن باره
اسم بیماری نادر کیمیا علیزاده + بیماری سندرم گیلن باره

اسم بیماری نادر کیمیا علیزاده + بیماری سندرم گیلن باره

اسم بیماری نادر کیمیا علیزاده + آخرین وضعیت مریضی علیزاده

اسم بیماری نادر کیمیا علیزاده + بیماری سندرم گیلن باره
اسم بیماری نادر کیمیا علیزاده + بیماری سندرم گیلن باره

کیمیا علیزاده

اسم بیماری نادر کیمیا علیزاده پزشک کیمیا علیزاده درباره آخرین وضعیت او بعد از بازگشت از مسابقات جهانی کره جنوبی، گفت:علیزاده دچار نوعی سندرم (گیلن باره) است که به نوعی سیستم عصبی و عضلات محیطی وی را درگیر می‌کند و سبب عدم تعادل و فلجی موقت می‌شود. البته درمان این بیماری تا سه هفته‌ طول می کشد.

کيميا عليزاده دختر تاريخ ساز المپيک و مسابقات جهاني بعد از کسب مدال باارزش نقره در رقابت هاي جهاني کره جنوبي به بيمارستان منتقل شد. عليزاده مقابل نماينده ساحل عاج در حالي به ميدان رفت که مصدوميت شديدي داشت اما با اين حال به ميدان رفت و مدال باارزش اين رقابت ها از آن خود کرد. در حال حاضر عليزاده به مدت يک هفته در بيمارستان به سر مي‌برد و به گفته پزشکانش دچار نوعي سندرم گيلن باره شده است.

سندرم گيلن باره چيست؟

اختلال نادري است که در اثر حمله سيستم ايمني بدن به اعصاب محيطي ايجاد مي شود. به دنبال اين حمله، احساس ضعف در ماهيچه ها، بي حسي، گزگز و گاهي اوقات فلجي ديده مي شود. در اين بيماري سيستم ايمني بدن به اعصاب حمله مي‌کند که باعث ضعف بدن و مشکلات حسي مي‌شود.

اين بيماري بيشتر در سنين 30 تا 40 سالگي ديده شده است، ولي ممکن است در هر سني اتفاق بيفتد. علت اين بيماري هنوز به روشني مشخص نيست، ولي معمولا بعد از يک عفونت ويروسي مانند سرماخوردگي و يا آنفلوانزا اتفاق مي افتد. دليلش مي‌تواند اين باشد که سيستم ايمني بدن براي مبارزه با عفونت به شدت تلاش مي‌کند و ممکن است که در اين ميان به صورت اشتباهي به سلول‌هاي عصبي خودي حمله کند. بعضي موارد ممکن است علايم گيلن باره بعد از اعمال جراحي اتفاق بيفتد.

روند بيماري گيلن باره

اين بيماري سه مرحله حاد، نقاهت و بهبودي دارد. معمولا افراد مبتلا به گيلن باره بهبود مي يابند، اما ممکن است زمان زيادي طول بکشد. در اکثر افراد، ضعف در طي 2 تا 3 هفته بدتر شده و سپس شروع به بهتر شدن مي کند و بعد از مدتي به طور کامل از بين مي رود. اگرچه بهبودي کامل ممکن است تا دو سال طول بکشد.

بعضي افراد تا ماه ها ضعف دارند و در موارد کمي، اين ضعف تا سال ها باقي مي ماند، بعضي ديگر هم هرگز قدرت عضلاتشان بر نمي گردد. گاهي اوقات اين بيماري بعد از اولين حمله دوباره عود مي کند. بعضي وقت‌ها بيمار نياز دارد که مدتي با صندلي چرخ‌دار يا با کمک عصا راه برود تا اين که دوباره عضلاتش قوي شده و بتواند به راحتي و بدون نياز به کمک، قدم بردارد. فيزيوتراپي مي‌تواند در قوي شدن عضلات و يادگيري دوباره راه رفتن و حرکت دادن ماهيچه‌هاي بدن به بيمار کمک کند. فيزيوتراپيست برنامه‌اي براي تمرين و ورزش به شخص بيمار آموزش مي‌دهد تا در به دست آوردن دوباره سلامتي به او کمک کند.

دانلود فیلم

گردآوری: برترینا https://bartarina.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *