فیلم توهین احمدی نژاد به مرحوم هاشمی رفسنجانی در نشست خبری

توهین احمدی نژاد
فیلم توهین احمدی نژاد به مرحوم هاشمی رفسنجانی در نشست خبری دیروز 16 فروردین 96 که محمود احمدی نژاد گفت : آن آقایی که مُرد دستور حمله به من را صادر کرد.
محمود احمدی نژاد به همراه بقایی، مشایی، شیخ الاسلام، شریف و جوانفکر در اولین نشست خبری خود حضور پیدا کرد.
رئیس دولت های نهم و دهم، در همان ابتدا با بیان اینکه من امروز در این نشست با بقایی کار دارم از حمید بقایی درخواست کرد تا در کنار او پشت تریبون نشست خبری بنشیند.
محمود احمدی نژاد در نشست مطبوعاتی خود ضمن توهین به مرحوم هاشمی رفسنجانی مدعی شد که دوران ریاست جمهوری وی بهترین ایام 70 ساله اخیر است. او همچنین ضمن حمایت از کاندیداتوری حمید بقایی گفت: هیچ دو نفری را نمی بینید که مانند من و آقای بقایی باشد. احمدی نژاد افزود: به پیر به پیغمبر ما هم بلدیم که دیگران تهمت بزنیم ولی اعتقادی به این کار نداریم.

واکنش حجت الاسلام طباطبایی به احمدی نژاد
حجت الاسلام و المسلمین استاد سید مهدی طباطبایی نسبت به سخنان توهین آمیز احمدی نژاد واکنش نشان داد و گفت :
هاشمی اهل دیانت و سیاست بود و او هیچگاه اهل حمله نبود . اهل حمله کسانی هستند که کوته فکر هستند و اندیشه شان این است که با حمله به بزرگان می توانند خود را موجه سازند اما غافل از روش های غلط خود بوده و هستند.
آنچه باید جامعه به آن توجه کند این است که آقای هاشمی روشنفکر بود و به فکر اگاهی دادن به مردم بود. آیت الله هاشمی مورد توجه بسیاری از خردمندان کشور و افراد شایسته است.
با این حمله که برای خودستایی یا خود را نشان دادن انجام گرفت ، هاشمی و پیشبینی هایش در بین افکار عمومی از بین نخواهد رفت.
من مطمئنم مردم به راه خود اگاه شده و این اگاهی را با رای خود نشان خواهند داد.
::
گردآوری: برترینا