درگذشت جعفر والی بازیگر و کارگردان شنبه 27 آذر 95 + بیوگرافی

درگذشت جعفر والی
جعفر والی (زاده 1312 تهران درگذشت 27 آذر 95) کارگردان تئاتر بازیگر و فیلمنامه نویس اهل ایران بود وی که به علت بیماری ریوی در بیمارستان بستری بود در 27 آذر 1395 دارفانی را وداع گفت.
او در مدت حیات خود فعالیت بسیاری در زمینه هنری انجام داد به ویژه در بخش بازیگری مورد توجه مردم قرار گفت و او را بیشتر با آثاری چون هزاردستان، معمای شاه و گل های داودی می شناسند.
این هنرمند بیشتر خود را در عرصه تئاتر معطوف کرد به طوری شاهد کارهای ماندگاری از او در تئاتر بودیم و هنرمندان نیز او را بیشتر به عنوان یک تئاتری معرفی میکنند.

جعفر والی که با همراهی ایرج راد و هرمز هدایت درصدد اجرای نمایش «در گوش سالمم زمزمه کن» در جشنواره تئاتر فجر بود، پیش تر نمایش های «آی باکلاه آی بی کلاه»، «چوب به دست های ورزیل» و «گاو» را اجرا کرده است.
او در سال های اخیر با بازی در دو نمایش«اتاق شماره شش» نوشته خسرو حکیم رابط بر اساس اثری از چخوف و «ویتسک؛ یک داستان ناتمام» نوشته بوشنر هر دو به کارگردانی ناصر حسینی مهر روی صحنه رفت.
گردآوری: برترین ها