دلیل معلق شدن رضا حسین زاده از گویندگی اخبار تلویزیون سیما

معلق شدن رضا حسین زاده
دلیل معلق شدن رضا حسین زاده و تعلیق کار رضا حسین زاده گوینده خبر صدا و سیما از اخبار صدا و سیما تلویزیون که مدتی بود که وقتی به بخش های مختلف خبری تلویزیون نگاه می انداختیم رد و نشانی از رضا حسین زاده، گوینده خبر با سابقه نمیدیدیم تا اینکه چندی پیش خبر وخامت حال او و بستری شدن این گوینده در بیمارستان منتشر شد.
علت غیبتش در بخش اخبار تلویزیون را که جویا شدیم هر کسی دلیلی را برای آن آورد؛ عده ای کسالت و بیماری عده ای بازنشستگی و… اما خودش به هیچ وجه زیر بار برچسب بازنشستگی نمی رود .
او می گوید به دلیل ساختار سیاسی که این شغل دارد متاسفانه محدودیت هایی را به وجود می آورد. من بهمدت دو سال درگیر داستان هایی شدم و چند ماهی است بدون هیچ دلیلی از کار معلق شده ام.
من برای دوری از سیاه نمایی مورد نظر و تاکید مقام معظم رهبری سکوت محض کردم تا خدایی نکرده آب به آسیاب دشمن ریخته نشود و شبکه های ماهواره ای از حرف هایم سوء برداشت نکنند.

من خودم را سرباز این نظام و افسر جنگ نرم آن میدانم و تنها در خواستم این است که با ریاست سازمان دکتر علیعسگری ملاقات کنم و حرفهایم را فقط و فقط به خودشان بزنم چراکه «گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش…» از وی میخواهم به تنها نامه من که روی میزشان است رسیدگی کنند.
حسین زاده می گوید من قرارداد همکاری تا پایان امسال را نیز داشتم اما بدون هیچ دلیلی از کار معلق شدم.
او می افزاید:من اصلا عنوان بازنشستگی را قبول نمیکنم و آن را بهشدت تکذیب کرده و به آن اعتراض دارم. به عقیده من بازنشستگی برچسبی است برای کمرنگ نشاندادن زشتی خانهنشینی یک خبرخوان که یک سیاستمدار است.
اگر در تاریخچه خبر صداوسیما نگاه کنید هیچ گویندهای در 48 سالگی بازنشسته نشده است.
مگر برای وکلای مجلس و یا یک سیاستمدار بازنشستگی معنا دارد؟ تا کی آزمون و خطا؟ 18 ساله بودم که واردسازمان صداوسیما شدم و سی سال است که در این حوزه فعالیت میکنم و درست در زمانی که یک گوینده به پختگی و اوج بلوغ رسانهای رسیده و برند شده است که حالا میتوان از تجربیات او بهترین استفاده را کرد کنار گذاشته می شود.
گردآوری: برترین ها
بگمان من صداوییما معلق شده نه دکتر حسین زاده مردمی و یکرنگ